Concurs d’idees per definir el futur de Ca l’Avi
INICI
CONCURS
RESULTATS
CONCURS D'IDEES Qualsevol persona o entitat podrà fer propostes per a una part o per al conjunt de l’espai de Ca l’Avi. Es tracta d’un concurs d’idees en el qual el guanyador serà el local de Ca l’Avi mateix, i de retruc el conjunt de Ciutadella.

Envia’ns la teva idea sobre el futur que vols per a Ca l’Avi! Totes les propostes seran benvingudes per acabar definint, entre tots, els usos més apropiats per a aquest nou espai.
Imatge_CalAviParticipar-hi és molt fàcil! Només has de entrar al "Formulari de participació", omplir-lo i adjuntar la teva proposta. Tens temps del 10 de JUNY al 7 de JULIOL de 2017. Pots consultar les bases de concurs si et cal més informació.

El procés de participació per definir el futur de Ca l'Avi tindrà també unes cites presencials. La sessió informativa servirà per visitar l'espai i donar el tret de sortida al concurs d'idees. Durant el taller participatiu debatrem sobre totes les propostes rebudes, per tal de trobar els usos o activitats que el conjunt de la ciutadania de Ciutadella voleu per Ca l'Avi. I a la festa de retorn les podrem veure totes.

Anima't a dir-hi la teva!
CITES PRESENCIALS
SESSIÓ INFORMATIVA: VISITA A CA L'AVI I INICI DEL CONCURS 10 de JUNY de 2017 | De 10 a 12 h
FaseConcurs
Sessió de presentació del concurs d'idees i visita a l'espai Ca l'Avi Per tal de donar a conèixer el procés, els seus objectius i el funcionament del concurs d’idees, es va realitzar una sessió inicial informativa, al mateix local de Ca l’Avi.
Mira com va anar
TALLER PARTICIPATIU: DEBAT SOBRE EL FUTUR DE CA L'AVI 15 de JULIOL de 2017 | A les 10 h | Casa de Cultura de Ciutadella
FaseTaller
Taller participatiu per debatre sobre les propostes de futures activitats a Ca l'Avi Un cop finalitzi el concurs d’idees, es reuniran tots els participants i altres persones i entitats expressament convidades per contrastar les diverses propostes i acordar conjuntament els criteris i recomanacions a tenir en compte a l’hora de decidir els nous usos de l’espai.
Mira com va anar

Consulta els resultats
FESTA DE RETORN: PRESENTACIÓ DE LES PROPOSTES PER A CA L'AVI 27 de JULIOL de 2017 | De 19:30 h
FaseFesta
Festa de retorn on es mostraran i presentaran les idees de futur per a Ca l'Avi En una festa oberta a tota la ciutadania i entitats, el Consell de Menorca retornarà els resultats del procés participatiu, és a dir, explicarà de quina manera s’hauran considerat les aportacions dels participants. Amb aquesta festa de retorn es tancarà el procés participatiu.
Mira com va anar
INFORMACIÓ DESTACADA
RESULTATS DEL PROCÉS PARTICIPATIU Ja pots consultar totes les propostes rebudes i el resultat del procés per definir el futur de Ca l’Avi
RESULTATS
DOCUMENTACIÓ RELACIONADA BASES DEL CONCURS D'IDEES PLÀNOLS DE CA L'AVI FITXA DE L'EDIFICI DE CA L'AVI RECULL D'IMATGES CALENDARI
 
Juny
DilDimDixDijDivDisDiu
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
LOCALITZACIÓ
Ho organitza:
CIME Menorca Talaiotica Menorca, reserva de Biosfera
Hi col·labora:
Ajuntament de Ciutadella
Consell Insular de Menorca